abonneer nu
dossiers
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Lees hier alles over de overval op Chinees-Indisch restaurant Lotus op d...
Lees hier alle nieuwtjes over het internationale Hoogeveen Schaaktoernooi.
Vind hier alle artikelen over de Open Bedrijvendag in Hoogeveen.
Actueel

Draag ook zomers therapeutische zolen

Geplaatst op vrijdag 11 mei 2018 10:54
  • © Podotherapie Hoogeveen

pinterestmail

Hoogeveen - Podotherapie Hoogeveen e.o. heeft de unieke oplossing om uw therapeutische zool ook in de zomer lekker te kunnen dragen. ‘Wanneer u in de zomer graag slippers of sandalen wilt dragen, maar uw zolen niet kunt missen, is Fits your feet de ideale oplossing. Of wanneer u in huis geen schoenen draagt, maar wel uw zool wilt dragen’, vertelt podotherapeute Yvonne Kruize-Zuidersma.

Podotherapeut Yvonne Kruize is al meer dan 21 jaar gespecialiseerd op het gebied van de voet en behandelt deze klachten. Dus niet alleen voetklachten, maar ook problemen aan het houdings- en bewegingsapparaat, die vaak, zonder dat men zich hier bewust van is, voortvloeien uit een afwijkend functioneren of afwijkende stand van de voeten.

‘Wij kunnen uw therapeutische zool integreren in een volledig op maat gemaakte slipper of sandaal.’

De kennis van de podotherapeut en schoenmaker zijn samengevoegd in dit unieke kwaliteitsproduct. Kruize: ‘Voor zowel heren als dames zijn er modieuze slippers of sandalen. De kleuren van boven en onderwerk zijn door u zelf te bepalen.’

Zie voor de mogelijkheden www.podotherapiehoogeveen.nl en klik door naar de website fitsyourfeet.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.