abonneer nu
dossiers
De 8-jarige Sharleyne valt op 8 juni 2015 van flat de Arend in Hoogeveen...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Actueel

Nauwe samenwerking met HuidZorg Drenthe

Geplaatst op donderdag 17 mei 2018 09:40
  • © André Weima

pinterestmail

Hoogeveen - Antoinette de Bok is specialist in het aanmeten van steunkousen (bandagist) en nam zo’n vijftien jaar geleden de klantenkring van Praktijk Donker aan Het Haagje over.

In verband met ziekte heeft ze haar werkzaamheden als bandagist ruim een jaar niet kunnen uitvoeren. Tijdens deze periode heeft zij zich beraden op haar professionele toekomst en trok zij de conclusie dat ze zich primair wil richten op het aanmeten van steunkousen bij mensen die lijden aan vaatproblemen, met bijvoorbeeld spataderen of oedeemklachten tot gevolg.

Optimaal aanvullen

Zij kwam in gesprek met Jiska Boer van HuidZorg Drenthe, die haar op secretarieel en administratief gebied kon ontzorgen. Gezamenlijk zijn zij van mening dat zij elkaar optimaal aanvullen en dat de huidtherapeuten van HuidZorg Drenthe meer ruimte krijgen door de specialisatie van Antoinette de Bok. De samenwerking start per 1 juni. De klanten kunnen rekenen op een aanpak vanuit betrokkenheid en aandacht voor hun persoon als geheel.

Therapeutisch elastische kousen nodig of meer advies hierover? Kijk op www.huidzorgdrenthe.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.