abonneer nu
dossiers
De 8-jarige Sharleyne valt op 8 juni 2015 van flat de Arend in Hoogeveen...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Actueel

Rabobank komt met adviseur aan huis

Geplaatst op donderdag 7 juni 2018 11:13
  • De thuisadviseurs: Tineke Giethoorn en Marga Stavast. © Rabobank

pinterestmail

Hollandscheveld / Zuidwolde - Naast kantoren biedt Rabobank Het Drentse Land in Hollandscheveld en Zuidwolde ook twee servicepunten aan. Bij deze punten krijgen klanten hulp bij hun dagelijkse bankzaken, maar biedt Rabobank geen geldservice aan vanwege de beperkte beveiligingsmogelijkheden.

Omdat er het afgelopen half jaar een terugloop is in aantal bezoekers wil Rabobank de huidige service op een andere manier inrichten. Een manier die prettiger en gemakkelijker wordt voor klanten. In plaats van een bezoek op kantoor, komt Rabobank met de adviseur aan huis. Daarom sluit ze op 1 juli de deuren van de servicepunten in Hollandscheveld en Zuidwolde.

Innovatie

‘De huidige maatschappij is snel, kordaat en vergt veel van elkaar. Dit vraagt om innovatie, want een bezoek aan de bank is voor een groot deel van de samenleving niet meer van toepassing. Door de inzet van onze thuisadviseurs gaan we mee met alle veranderingen, zonder de klanten die nog wel gebruik maken van kantoren uit het oog verliezen’, aldus Koen Ronner, directievoorzitter Rabobank Het Drentse Land.

Gratis thuisservice

Met de sluiting van de servicepunten, kunnen klanten op 10 minuten rij-afstand terecht bij het kantoor aan Het Haagje 15 in Hoogeveen. Soms laten de omstandigheden het niet toe om naar het dichtstbijzijnde kantoor komen. Daarom biedt Rabobank Het Drentse Land een gratis thuisservice en introduceerde eerder dit jaar de Rabo Thuisadviseur: een bankmedewerker die klanten thuis bezoekt. ‘Het is een enorm succes en er is veel vraag naar. Inmiddels zijn onze thuisadviseurs Marga Stavast en Tineke Giethoorn de vaste gezichten voor onze klanten. Wel zo veilig voor hen om te weten voor wie ze de deur openen‘.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.