abonneer nu
dossiers
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
De 49-jarige Marcel Hoogerbrugge werd woensdag 20 december 2017 in zijn ...
Lees hier alles over de overval op Chinees-Indisch restaurant Lotus op d...
Actueel

Plaat en Hout is nieuwe zaagspecialist voor Hoogeveen en omgeving

Geplaatst op zaterdag 9 juni 2018 08:49
  • Multimate Hoogeveen beschikt sinds kort over een moderne zagerij. © NDC mediagroep

pinterestmail

Hoogeveen - Multimate Hoogeveen, gevestigd aan de Kanaalweg 5a, beschikt sinds kort over een moderne zagerij. Dit met de opening van Plaat en Hout op maat.

De zaagspecialist voor Hoogeveen en omgeving werkt voor zowel particulieren als bedrijven. In de zagerij kan alle plaatmateriaal en hout op maat worden gezaagd. ‘Wij kunnen voor u vele soorten plaatmateriaal zoals onder meer MDF, spaanplaat, multiplex, trespa en kuntstof platen in elke gewenste afmeting precies op maat zagen’, aldus het team van Plaat en Hout, dat de klant graag wil helpen zoeken naar de juiste oplossing. ‘Recht, schuin of in verstek, alles tot op de millimeter nauwkeurig. Bij ons gekochte platen kan de klant direct op maat laten zagen. En u betaalt wat u afneemt.’ Volgens de medewerkers werkt het eenvoudig: ‘De klant voert de maten in van het gewenste plaatmateriaal in en het programma rekent uit hoe groot de investering is.’ Plaat en Hout regelt indien gewenst de bezorging.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.