abonneer nu
dossiers
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Het centrum staat 29 april voor de derde keer in het teken van Modestad ...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
Actueel

Lijnen open voor reserveren voor Restaurant Festival

Geplaatst op donderdag 12 juli 2018 08:59
  • De organisatoren van het Restaurant Festival. © Kim Stellingwerf

pinterestmail

Hoogeveen - De eerste week van oktober is het weer zover, drie restaurants organiseren het Restaurant Festival van Hoogeveen.

Met dit jaar een nieuwkomer, namelijk Grandcafé Het Postkantoor, dat het stokje overneemt van Brasserie van Regteren. Het Restaurant Festival wordt gehouden op 2, 3 en 4 oktober. Het concept is dat gedurende deze drie dagen gasten kunnen genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht bij de drie deelnemende restaurants: Deksels, Het Koetshuis en Het Postkantoor. Als voorbeeld: op woensdag 3 oktober starten de gasten met het voorgerecht bij Deksels om vervolgens bij Het Koetshuis aan te schuiven voor het hoofdgerecht. Het Postkantoor sluit de avond af met het dessert.

Reserveren

Wie wil deelnemen aan het Restaurant Festival, kan al reserveren. De organisatoren adviseren: ‘Wees er snel bij, want vol is vol.’ Reserveren kan via www.restaurant-festival.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.