abonneer nu
dossiers
De 8-jarige Sharleyne valt op 8 juni 2015 van flat de Arend in Hoogeveen...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Vind hier alle artikelen over de Open Bedrijvendag in Hoogeveen.
Lees hier alles over de overval op Chinees-Indisch restaurant Lotus op d...
Actueel

Lijnen open voor reserveren voor Restaurant Festival

Geplaatst op donderdag 12 juli 2018 08:59
  • De organisatoren van het Restaurant Festival. © Kim Stellingwerf

pinterestmail

Hoogeveen - De eerste week van oktober is het weer zover, drie restaurants organiseren het Restaurant Festival van Hoogeveen.

Met dit jaar een nieuwkomer, namelijk Grandcafé Het Postkantoor, dat het stokje overneemt van Brasserie van Regteren. Het Restaurant Festival wordt gehouden op 2, 3 en 4 oktober. Het concept is dat gedurende deze drie dagen gasten kunnen genieten van een voor-, hoofd- en nagerecht bij de drie deelnemende restaurants: Deksels, Het Koetshuis en Het Postkantoor. Als voorbeeld: op woensdag 3 oktober starten de gasten met het voorgerecht bij Deksels om vervolgens bij Het Koetshuis aan te schuiven voor het hoofdgerecht. Het Postkantoor sluit de avond af met het dessert.

Reserveren

Wie wil deelnemen aan het Restaurant Festival, kan al reserveren. De organisatoren adviseren: ‘Wees er snel bij, want vol is vol.’ Reserveren kan via www.restaurant-festival.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.