abonneer nu
 
...
...
...
...
dossiers
Lees in dit dossier al het nieuws dat in de Sportspecial Hoogeveen stond...
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Vind hier alle artikelen over de Open Bedrijvendag in Hoogeveen.
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
...
Actueel

De Jongens: ‘Het was een geweldig feest’

Geplaatst op woensdag 11 juli 2018 09:55
  • Het feest bij De Jongens viel zondag in de smaak. © Kim Stellingwerf

mail

Hoogeveen - ‘Het was een geweldig feest!’ Gido van Velzen en Colin Smit, eigenaren van De Jongens, genieten nog na. Zij vierden zondagmiddag en -avond het 3-jarig bestaan van hun kledingzaak voor mannen, gevestigd aan de Hoofdstraat 169.

Het was een groot feest, met muziek, hapjes, drankjes, spellen en kindervermaak én bovendien fantastisch weer. Beide ondernemers hoopten vooraf van harte dat menigeen die middag en avond naar de Hoofdstraat zou komen, want ze wilden niets liever dan met velen uit Hoogeveen en omgeving het verjaardagsfeestje vieren. Het bleek geen ijdele hoop. Precieze aantallen durven ze niet te noemen, ‘want het is moeilijk inschatten, maar vijfhonderd bezoekers zijn er zeker geweest’.

Dank

Hun dank gaat ook uit naar de gemeente Hoogeveen die voor de goedkeuring zorgde en ze zijn dankbaar voor de hulp van heel wat collega-ondernemers. Of het feest een vervolg krijgt? Ze verklappen alvast: ‘Over twee jaar bestaat De Jongens vijf jaar. Een leuke reden om dan opnieuw groots uit te pakken.’

 

...
whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.
LAAT EEN BERICHT ACHTER

U moet zijn ingelogd om een bericht te kunnen plaatsen. Log in of registreer je om een reactie te kunnen plaatsen.

...