abonneer nu
dossiers
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Het centrum staat 29 april voor de derde keer in het teken van Modestad ...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
Actueel

De Jongens: ‘Het was een geweldig feest’

Geplaatst op woensdag 11 juli 2018 09:55
  • Het feest bij De Jongens viel zondag in de smaak. © Kim Stellingwerf

pinterestmail

Hoogeveen - ‘Het was een geweldig feest!’ Gido van Velzen en Colin Smit, eigenaren van De Jongens, genieten nog na. Zij vierden zondagmiddag en -avond het 3-jarig bestaan van hun kledingzaak voor mannen, gevestigd aan de Hoofdstraat 169.

Het was een groot feest, met muziek, hapjes, drankjes, spellen en kindervermaak én bovendien fantastisch weer. Beide ondernemers hoopten vooraf van harte dat menigeen die middag en avond naar de Hoofdstraat zou komen, want ze wilden niets liever dan met velen uit Hoogeveen en omgeving het verjaardagsfeestje vieren. Het bleek geen ijdele hoop. Precieze aantallen durven ze niet te noemen, ‘want het is moeilijk inschatten, maar vijfhonderd bezoekers zijn er zeker geweest’.

Dank

Hun dank gaat ook uit naar de gemeente Hoogeveen die voor de goedkeuring zorgde en ze zijn dankbaar voor de hulp van heel wat collega-ondernemers. Of het feest een vervolg krijgt? Ze verklappen alvast: ‘Over twee jaar bestaat De Jongens vijf jaar. Een leuke reden om dan opnieuw groots uit te pakken.’

 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.