abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Actueel

The Treasure verkoopt vlaaien, ijs en natuurbrood

Geplaatst op vrijdag 3 augustus 2018 13:33
  • De dames van The Treasure met een vlaai en broden. © Hoogeveensche Courant

pinterestmail

Hoogeveen - Sinds kort kunnen mensen niet alleen voor een praatje of een kopje thee of koffie bij Tearoom The Treasure terecht, maar ook voor overheerlijke vlaaien, natuurbrood en ijs om je lippen bij af te likken.

Standaard heeft The Treasure vijf vlaaien liggen, maar wie voor 11.00 uur bestelt kan kiezen uit tientallen varianten en heeft deze lekkernijen dan de volgende dag in huis. Ook het natuurbrood, waar geen E-nummers in zijn verwerkt, is elke dag vers verkrijgbaar.

IJs is er standaard in acht verschillende varianten. De smaken die sowieso altijd verkrijgbaar zijn, zijn aardbei, citroen, vanille en stracciatella.

Tearoom The Treasure is elke dag (met uitzondering van maandag) geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Op zondag zijn er geen vlaaien of broden verkrijgbaar, maar is er wel een kerkdienst. De kerkdienst begint om 11.00 uur. The Treasure is te vinden aan de Van Echtenstraat 16 in Hoogeveen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.