abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Actueel

Golfclub Martensplek Tiendeveen houdt vijfde open dag

Geplaatst op vrijdag 3 augustus 2018 14:35
  • Golfclub Martensplek houdt de vijfde open dag van dit seizoen. © Golfclub Martensplek

pinterestmail

Tiendeveen - Golfclub Martensplek heeft zaterdag 4 augustus haar vijfde open dag. Vanuit de vereniging volgen er nog twee, op zaterdag 15 september en 13 oktober.

De golfbaan van Martensplek ligt er met zijn 18 holes uitstekend bij. Ook de oefenbanen zijn in goede conditie. Op deze oefenbanen mogen diegenen die zaterdag de open dag bezoeken, onder begeleiding van golf pro Gerrald Komduur en zijn assistenten, een balletjes slaan.

Les en instructie

Zij krijgen les en instructie over het hanteren van de club, het afslaan en het putten. Maar eerst gaat men naar hole 1 en 2 waar Gerrald Komduur een golfdemonstratie geeft. Zo krijgen de bezoekers een goede indruk van de golfbaan die in natuurgebied de Goudplevier ligt.

Golfclub Martensplek is een met A-status geclassificeerde golfbaaan. Belangstellenden zijn vanaf 13.30 uur welkom. Het PR-team, de golfleraar en de golfcoaches van de golfclub staan klaar om informatie te geven over de golfbaan, de golfschool en de vereniging Martensplek in het bijzonder. Daarna gaat men zoals aangegeven de baan op met de golfleraar en zijn assistenten.

9 holes op de Par 3-baan

Wie al enige slagvaardigheid heeft opgedaan bij een voorgaande golfgelegenheid, kan een ronde van 9 holes op de Par 3-baan spelen met een mentor. Men kan hiervoor contact met Martensplek opnemen zodat een mentor kan worden toegewezen.

Voor meer informatie: www.martensplek.nl of tel. 0528-331558.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.