abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Actueel

Jong en oud bezoekt Wereldwinkel Hoogeveen

Geplaatst op woensdag 8 augustus 2018 16:02
  • Het Wereldwinkelteam nodigt iedereen uit om de kraam en winkel te bezoeken en mee te doen aan het vlaggenspel. © Wereldwinkel Hoogeveen

pinterestmail

Hoogeveen - Ook de derde Pulledag was warm en stralend, met dit keer het thema Straattheater. Veel mensen kwamen een kijkje nemen bij de kraam van de Wereldwinkel Hoogeveen en liepen even de winkel in om de artikelen te bekijken en te kopen.

‘Onze oudste klant woont in de Kemperhof en vertelde dat ze een trouwe lezeres is van de Hoogeveensche Courant en precies weet wat er op de Pulledagen te doen is’, vertelt Rennie Boer van de Wereldwinkel Hoogeveen. De enthousiaste vrijwilligers vroegen het langs wandelende publiek mee te doen aan de verloting van een mand vol fairtrade producten en meestal met succes: er werden veel lootjes verkocht. De straatmuzikant vrolijkte het geheel op met zijn zang en muziek. De sfeer was heel ontspannen. ’s Middags konden de kinderen zich laten schminken. De best verkochte artikelen deze Pulledag waren waaiers en de waterfles Dopper. De fairtrade-cadeaumand is verloot en viel op lotnummer 294. Deze week wordt bekend wie de mand heeft ontvangen.

Europa

Het thema van de Pulledag donderdag is Europa. Het Wereldwinkelteam nodigt iedereen uit om de kraam en winkel te bezoeken en mee te doen aan het vlaggenspel.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.