abonneer nu
dossiers
Het centrum staat 29 april voor de derde keer in het teken van Modestad ...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Actueel

Lijster Vishandel bestaat 25 jaar

Geplaatst op woensdag 10 oktober 2018 18:58
  • Arjan Lijster zit 25 jaar in het vak. © Lijster Vishandel

pinterestmail

Hoogeveen - Het is alweer 25 jaar geleden dat Arjan Lijster met zijn ambulante vishandel begon.

Al 25 jaar hoort hij bij het straatbeeld van de Brink in Ruinen (op woensdag tot 14.00 uur), de Nije Nering in Hoogeveen (op donderdag tot 18.00 uur en vrijdag tot 14.00 uur) en Het Hoekje in Hollandscheveld (zaterdag tot 17.00 uur).

Familiebedrijf

‘Je kunt ons een echt familiebedrijf noemen’, zegt Arjan. ‘Alweer 10 jaar werk ik samen met mijn vrouw Inge en op de zaterdagen worden we ondersteund door onze zoons Tim en Rick.’

Kwaliteit staat bij Arjan hoog in het vaandel. Mede daardoor heeft hij een trouwe klantenkring opgebouwd. Met trots kan hij zeggen dat veel van zijn klanten al vanaf dag één een visje bij hem komen halen. ‘Ook is het leuk om te zien dat de kinderen die 25 jaar geleden met hun ouders meekwamen nu met hun eigen kinderen een lekker visje komen eten.’

Attentie en kassabonnenactie

Deze week gaan de klanten niet weg zonder een kleine attentie en is er een kassabonnenactie. Elke avond worden de prijswinnaars op de website www.lijstervishandel.nl bekendgemaakt.

‘We doen dit werk met veel plezier en hopen nog heel lang hiermee door te gaan.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.