abonneer nu
dossiers
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
De 49-jarige Marcel Hoogerbrugge werd woensdag 20 december 2017 in zijn ...
Lees hier alles over de overval op Chinees-Indisch restaurant Lotus op d...
Actueel

Gerrit Veuger 40 jaar in dienst bij Breedveld keukens en sanitair

Geplaatst op Thursday 11 October 2018 08:34
  • © Schonewille Fotografie

pinterestmail

Noordscheschut / Hoogeveen - De 57-jarige Gerrit Veuger wist eigenlijk wel dat er dinsdagmorgen wat zou gaan gebeuren. Maar dat het op zo’n speciale manier was, had hij niet verwacht.

Het was dinsdag precies 40 jaar geleden dat Gerrit bij Breedveld keukens en badkamers uit Hoogeveen in dienst kwam als loodgieter. In de loop van de jaren is Gerrit een allround medewerker geworden van allerlei voorkomende klussen bij Breedveld. Hij doet loodgieterswerk, maar werkt ook als timmerman, tegelzetter en cv-installateur. Eveneens is hij als adviseur in de showroom aan de Alteveerstraat regelmatig te vinden.

Limousine

Dinsdagmorgen kwamen de collega’s met hun busjes Gerrit ophalen bij zijn huis in Noordscheschut, waar door het thuisfront de boel al was versierd. Juist op het moment dat de jubilaris in zijn bestelauto wilde instappen om naar zijn klus te gaan, kwam een limousine de straat inrijden. Deze bracht Gerrit samen met zijn vrouw, dochter, schoonzoon en kleinzoon naar de zaak in Hoogeveen.

Feliciteren

Vrijdag van 9.00 tot 17.30 uur kan iedereen die de jubilaris wil feliciteren met zijn 40-jarig jubileum onder het genot van een hapje en drankje terecht in de showroom van Breedveld aan Alteveerstraat 60 in Hoogeveen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.