abonneer nu
dossiers
De Hoofdstraat in Hoogeveen wordt de komende tijd aangepakt. Lees in dit...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Actueel

Dinercafé en Pizzeria Il Gusto beleeft uitstekende start

Geplaatst op woensdag 7 november 2018 15:14
  • Dinercafé en Pizzeria Il Gusto. © Il Gusto

pinterestmail

Hoogeveen - Na maandenlang hard werken is afgelopen week Dinercafé en Pizzeria Il Gusto geopend in het pand waar voorheen brasserie ’t Raethuys gevestigd was.

Na gehoord te hebben dat de brasserie zou stoppen heeft Eduard Konijnenburg contact gezocht met toenmalig eigenaar John van Regteren. Dit leidde er onder meer toe dat hij de inventaris kon kopen. Na deze geslaagde onderhandeling was er echter nog één te gaan: een gesprek met de oprichters van de brasserie, Wieger en Femmie van Regteren. Ook met hen liepen de onderhandelingen vlot, met een deal voor het onroerend goed tot resultaat.

Hectisch

De afgelopen weken en maanden waren hectisch. Er is heel veel werk verzet. Een week geleden konden de deuren dan eindelijk worden geopend. ‘De eerste week was fantastisch’, blikt de ondernemer terug. ‘Het is allemaal goed verlopen. Uiteraard zijn er altijd enkele punten die nog wat beter kunnen en daar gaan we de komende periode dan ook hard aan werken.’

Feesten en partijen

Dinercafé en Pizzeria Il Gusto is geopend van donderdag tot en met maandag vanaf 16.00 uur. Dat betekent dat de zaak op dinsdag en woensdag gesloten is. Uiteraard kan ook contact worden opgenomen voor feesten en partijen vanaf 20 personen. Reserveren kan via de website www.dinercafeilgusto.nl of telefonisch vanaf 16.00 uur via 0528-854727.

Steenoven en Franse keuken

De pizza’s van het Italiaanse restaurant worden in de steenoven bereid. Daarnaast is er ook een Franse keuken. De vlees- en visgerechten worden op de houtskoolgrill bereid. Ook zijn gasten van harte welkom bij Il Gusto om lekker te komen borrelen. Eduard: ‘Met één van onze heerlijke planken bijvoorbeeld.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.