abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Actueel

Woonidee Kuik bestaat 12,5 jaar en breidt assortiment uit

Geplaatst op woensdag 28 november 2018 18:56
  • Het pand waarin Woonidee Kuik sinds vorig jaar gevestigd is. © NDC mediagroep

pinterestmail

Hoogeveen - De komende dagen is het feest bij Woonidee Kuik aan de Industrieweg in Hoogeveen. Het is dan alweer 12,5 jaar geleden dat Ronald en Aafke Kuik de stap hebben genomen om een eigen winkel te beginnen.

‘We namen toen de winkel van Wolting wonen over aan de Schutstraat in Hoogeveen. Sinds vorig jaar zijn we verhuisd naar de huidige locatie en het bevalt ons hier erg goed. Ook de reacties van de klanten zijn erg positief’, aldus een enthousiaste Ronald.

Allure

Nieuw in het assortiment zijn de kastenwanden van Allure. ‘Dat is een goede toevoeging op ons huidige assortiment.’ Op donderdag 29 en vrijdag 30 november is er een specialist van Allure aanwezig om nog meer informatie te geven over de mogelijkheden met deze unieke kasten. ‘Dus bent u op zoek naar een kast of de mogelijkheden hiervan, maak dan een afspraak. Ook zijn er leuke aanbiedingen in de winkel om het jubileum te vieren.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.