abonneer nu
dossiers
De 8-jarige Sharleyne valt op 8 juni 2015 van flat de Arend in Hoogeveen...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Actueel

Kluswenscamper Multimate komt naar Hoogeveen

Geplaatst op woensdag 5 december 2018 19:08
  • Kluswenscamper Multimate komt naar Hoogeveen. © Multimate

pinterestmail

Hoogeveen - De Kluswenscamper van Multimate staat zaterdag 8 december tussen 11.00 en 13.00 uur bij Multimate Hoogeveen aan de Kanaalweg 5a.

Bij de camper kunnen bezoekers een ‘kluswens voor een ander’ opnemen op video. Hiermee maken ze kans op de maandprijs: een klustegoed van 1000 euro, te besteden bij Multimate.

Wens voor een ander

De Kluswenscamper maakt dit jaar een toer langs alle Multimate-winkels. Het hele land door. De kluswens die bezoekers doen is voor een ander. Iemand in een uitzichtloze klussituatie: zonder geld, tijd, motivatie of inspiratie. Of gewoon om het een ander te gunnen.

De prijs van 1000 euro is te besteden in producten en in de unieke service van Multimate. De Kluswenscamper staat dan ook symbool voor de nieuwe formule, waarin de totaaloplossing en het ontzorgen van de klant centraal staan onder de belofte ‘Multimate helpt’.

‘Helpen’

Om iedereen te ‘helpen’ is Multimate er voor de beginner, de zelfstandige en de ervaren klusser. Je kunt het bij Multimate zelf doen, samen doen of laten doen. Dit wordt in de nieuwe formule omgezet naar de garantie van het negen keer ontzorgen, waarin de toegevoegde waarde wordt uitgelegd middels negen pijlers. Hierin staan onder meer het meten, maken en monteren aan huis centraal, maar ook vakmanschap, een breed assortiment en alles op maat.

Multimate is een service gerichte doe-het-zelf-keten en bestaat uit 65 bouwmarkten gevestigd in heel Nederland.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.