abonneer nu
dossiers
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
De 49-jarige Marcel Hoogerbrugge werd woensdag 20 december 2017 in zijn ...
Lees hier alles over de overval op Chinees-Indisch restaurant Lotus op d...
Actueel

Nog graag een prachtig overhemd van Dierckxsens? Wees er snel bij!

Geplaatst op Thursday 6 December 2018 12:13
  • Van links naar rechts: Wim Mol, Jeroen de Rooij en Jan-Mark Dierckxsens. © Kim Stellingwerf

pinterestmail

Hoogeveen - De spaarzegelactie van Dierckxsens Menswear en de Hoogeveensche Courant is nog in volle gang, maar het einde komt al wel in zicht. Nog tien dagen te gaan.

Sparen kan met behulp van de zegels uit de krant, maar ook via de website op de smartphone. Dankzij de spaarzegelactie kan iedereen een overhemd aanschaffen voor slechts 29,95 euro in plaats van de originele verkoopprijs van 79,95 euro.

Met de tijd mee

Na vele jaren is de actie in zowel het voor- als het najaar nog elke keer een succes, maar Jan-Mark Dierckxsens, eigenaar van de gelijknamige herenmodezaak in Hoogeveen en Meppel, en Wim Mol, verkoopleider van de Hoogeveensche Courant, gaan graag met hun tijd mee. In samenwerking met Hoogevener Jeroen de Rooij, eigenaar van het bedrijf M.I.C (Mobile Interaction Company), werd daarom een nieuw systeem ontwikkeld. De Rooij is gespecialiseerd in mobiele marketingacties.

Sparen via spaarkaart of mobiele telefoon

Wie traditioneel zegeltjes wil knippen uit de krant en op een spaarkaart wil plakken, kan dat blijven doen. Wie handig is met de mobiele telefoon kan nu ook op twee andere manieren sparen: de zegel in de krant is een QR-code. Door met de telefoon de zegel te scannen wordt de zegel op de telefoon binnengehaald. Daarnaast kan de zegel ook via de website van de krant worden opgehaald. Dit kan door met de mobiele telefoon naar de site van de Hoogeveensche Courant te gaan en daar op de betreffende banner op de homepage te klikken. In beide gevallen wordt direct via een gratis sms een SMS-Spaarzegel ontvangen. De zegels kunnen aan de hand van de telefoon worden getoond in de herenkledingzaak in zowel Hoogeveen als Meppel.

De spaarzegelactie loopt tot en met 17 december.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.