abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Actueel

Leger des Heils blij met sponsorauto

Geplaatst op donderdag 20 december 2018 14:45
  • De sponsors en mensen van het Leger des Heils bij de nieuwe bus. © Leger des Heils

  • Trots tonen de mensen van het Leger des Heils de nieuwe bus. © André Weima

pinterestmail

Hoogeveen - Het Leger des Heils heeft zaterdag op feestelijke wijze een sponsorauto in gebruik genomen. Dankzij de steun van diverse bedrijven kan het Leger des Heils de komende vijf jaar in een Fiat Doblo rijden.

‘Dat zoveel bedrijven in en rond Hoogeveen hebben bijgedragen aan deze auto, betekent erg veel voor ons. Wij zijn hier heel erg blij mee’, laat korpsofficier Egbert Wubbema weten. ‘De plaats die het Leger des Heils in deze maatschappij inneemt, is belangrijk. In onze kledingwinkel en bij andere activiteiten zoals onder meer de maaltijdclub, is overigens iedereen welkom.’ De auto wordt onder meer gebruikt voor het ophalen van kleding en spullen en andere maatschappelijke doeleinden.

De bedrijven die het Leger des Heils steunen zijn Anton industriespuiterij, AH Offerein, Koekoek Autoservice, Nijmeijer Koeltechniek, Zwaagstra Beton, Huis & Tuin Hoogeveen, Etikettendrukkerij Hoogeveen, Venko, Spang Campers en Engberts administratie.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.