abonneer nu
dossiers
De Hoofdstraat in Hoogeveen wordt de komende tijd aangepakt. Lees in dit...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Actueel

De Huiskamer is 'leukste restaurant van Drenthe'

Geplaatst op zaterdag 15 december 2012 12:38
mail

Ansen - Restaurant De Huiskamer van Ansen is als eerste geëindigd in de verkiezing ‘leukste restaurant van Drenthe’. Bij de tussenstand van de provincie stond het etablissement op een tweede plaats.

Pedro Klooster, eigenaar van de Huiskamer, heeft toen al zijn vaste gasten gemaild en via Facebook en Twitter diverse oproepen gedaan om nog zoveel mogelijk te stemmen. Dit heeft succes gehad. Alle provinciewinnaars ontvangen 17 december in het Steigenberger Kuhrhaus Hotel in Scheveningen een prestigieuze Restaurant Award. Daar wordt ook bekend gemaakt wie het Leukste restaurant van Nederland heeft. In de tussenstand stond het noorden wel heel ver achter bij het westen. ‘Maar er speelt ook nog een factor kwaliteit mee, dus misschien hebben we nog een kans’, is de gedachte voor de landelijke eindstand. Ze zijn in Ansen al heel blij met de eerste plek in Drenthe. De Linthorst uit Havelte werd derde op de Drentse ranglijst. Info: http://www.restaurantverkiezing.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.