abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
Actueel

Walk&Talk, dé koffiepauze voor alle werkzoekenden

Geplaatst op woensdag 9 januari 2019 09:39
  • Walk&Talk. © Bibliotheek Hoogeveen

pinterestmail

Hoogeveen - Bibliotheek Hoogeveen houdt elke tweede donderdag van de maand van 10.15 tot 12.15 uur Walk&Talk, een bijeenkomst voor iedereen die op zoek is naar (ander) werk.

Tijdens Walk&Talk kunnen werkzoekenden ervaringen delen en contacten leggen. Ook geven deskundigen praktische tips die helpen bij het zoeken naar een geschikte baan. Op donderdagmorgen is het thema ‘Een leven lang leren’.

Twee gasten

Loopbaanadviseur Jan Groen en Foka Koopmans, docent op het Alfa-college, zijn deze keer te gast. Zij vertellen over het aanbod van de verschillende cursussen en opleidingen op het Alfa-college. Na de presentatie kan er aan tafel nagepraat worden met de gastsprekers.

De bijeenkomsten zijn bedoeld voor iedereen die op zoek is naar een (andere) baan, up-to-date wil blijven of meer wil weten over solliciteren in de huidige arbeidsmarkt.

Doorlopende inloop

Deelname, koffie en thee zijn gratis. Belangstellenden kunnen op elk moment binnenlopen, want het is een doorlopende inloop. Aanmelden mag, maar hoeft niet. Voor aanmelding of vragen kan gemaild worden naar walkentalk@bibliotheekhoogeveen.nl.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.