abonneer nu
dossiers
De 8-jarige Sharleyne valt op 8 juni 2015 van flat de Arend in Hoogeveen...
Elke week reikt de Hoogeveensche Courant een Taart van de Week uit. De t...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Willeke Dost verdween 26 jaar geleden. In al die jaren is er door politi...
Actueel

Prijsvraag Jonge Beer Brouwerij bij Kuiertocht

Geplaatst op dinsdag 8 januari 2019 14:51
  • Brouwer Jan de Vries met prijswinnares Hennie Beugelink, die de prijs graag deelt met haar man Henk. © De Jonge Beer

pinterestmail

Hoogeveen - Tijdens de Hoogeveensche Kuiertocht van zaterdag 29 december konden de deelnemers meedoen aan een prijsvraag voor het pand van Jonge Beer Brouwerij aan de Fabrieksweg 14.

De te beantwoorden vraag luidde: Hoe heet het lekkerste blonde bier van het Oosten? Natuurlijk zal dat voor iedereen persoonlijk verschillend kunnen zijn, maar het magazine Naober liet een onafhankelijke jury blind proeven. Het eindoordeel was duidelijk: tot het lekkerste blonde bier van de provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland werd HobBlonder van Jonge Beer Brouwerij uit Hoogeveen verkozen.

Winterbierpakket

Velen vulden HobBlonder in op een antwoordformulier en uit deze honderden formulieren werd één winnaar gekozen. Hennie Beugelink uit Hollandscheveld is de winnares geworden van een fraai winterbierpakket. Op oudejaarsdag werd de prijs overhandigd, zodat er tijdens de jaarwisseling 'ploppend' geproost kon worden.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.