abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Drenthe vinden plaats op 20 maart ...
Drie voormalige directeuren van de regionale netbeheerder Rendo in Meppe...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
Actueel

Prijsvraag Jonge Beer Brouwerij bij Kuiertocht

Geplaatst op dinsdag 8 januari 2019 14:51
  • Brouwer Jan de Vries met prijswinnares Hennie Beugelink, die de prijs graag deelt met haar man Henk. © De Jonge Beer

pinterestmail

Hoogeveen - Tijdens de Hoogeveensche Kuiertocht van zaterdag 29 december konden de deelnemers meedoen aan een prijsvraag voor het pand van Jonge Beer Brouwerij aan de Fabrieksweg 14.

De te beantwoorden vraag luidde: Hoe heet het lekkerste blonde bier van het Oosten? Natuurlijk zal dat voor iedereen persoonlijk verschillend kunnen zijn, maar het magazine Naober liet een onafhankelijke jury blind proeven. Het eindoordeel was duidelijk: tot het lekkerste blonde bier van de provincies Drenthe, Overijssel en Gelderland werd HobBlonder van Jonge Beer Brouwerij uit Hoogeveen verkozen.

Winterbierpakket

Velen vulden HobBlonder in op een antwoordformulier en uit deze honderden formulieren werd één winnaar gekozen. Hennie Beugelink uit Hollandscheveld is de winnares geworden van een fraai winterbierpakket. Op oudejaarsdag werd de prijs overhandigd, zodat er tijdens de jaarwisseling 'ploppend' geproost kon worden.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.