abonneer nu
dossiers
Het centrum staat 29 april voor de derde keer in het teken van Modestad ...
De Hoofdstraat in Hoogeveen wordt de komende tijd aangepakt. Lees in dit...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
Actueel

50 jaar Vanhaaster Reclamebureau

Geplaatst op woensdag 6 februari 2019 14:47
  • Het team van Vanhaaster is trots op de mijlpaal die is bereikt. © André Weima

pinterestmail

Hoogeveen - Vanhaaster Reclamebureau bestaat 50 jaar. Een mijlpaal waar het bedrijf trots op is.

In 1969 is Vanhaaster gestart door mevrouw Vanhaaster in Hoogeveen. In 1977 werd de zaak overgenomen door Jur en Jannie Stoel. Omdat het bedrijf goed liep, besloten zij uit te breiden en naar de huidige locatie aan de Industrieweg te verhuizen. Zat het bedrijf toen nog in een klein houten gebouw, dat is door de jaren behoorlijk anders geworden. Er is flink verbouwd en uitgebreid. Nu staat er een mooi groot pand, waar ondertussen ook andere bedrijven in gehuisvest zijn.

Groei

Begin jaren ’90 kwamen beide zoons, Jacco en Ron, in het bedrijf werken. De groei zette door en Vanhaaster werd één van de grotere bureaus in het noorden. Daarna was het tijd voor een welverdiend pensioen voor Jur en Jannie. Ze stapten uit het bedrijf en Jacco en Ron namen samen het roer over. Een goed duo, dat elkaar aanvult in creatief en zakelijk inzicht. Een echt familiebedrijf dus en dat is Vanhaaster Reclamebureau nog steeds.

‘Reclame maak je samen!’

Jacco en Ron vertellen: ‘Als fullservice reclamebureau zijn we groot geworden in de retail. Zo maken we nieuwe campagnes voor grote bedrijven, maar ook met liefde de advertentie voor de plaatselijke fietsenmaker. We opereren landelijk en af en toe zelfs daarbuiten. Onze lijfspreuk is dan ook: reclame maak je samen!’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.