abonneer nu
dossiers
Het centrum staat 29 april voor de derde keer in het teken van Modestad ...
De Hoofdstraat in Hoogeveen wordt de komende tijd aangepakt. Lees in dit...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Bijzondere hobby's, iedereen doet wel wat leuks. De Hoogeveensche Couran...
Actueel

Jan en Patricia de Weerd lanceren gratisdieten.nl

Geplaatst op woensdag 6 februari 2019 12:43
  • Jan de Weerd en zijn dochter Patricia kijken uit naar de lancering van gratisdieten.nl. © Sportpaleis

pinterestmail

Hoogeveen - Jan de Weerd en zijn dochter Patricia van Sportpaleis Hoogeveen lanceren vandaag (woensdag) de website gratisdieten.nl.

Gratisdieten.nl is een dieetplatform waar iedereen zelf gratis met nagenoeg iedere dieetvorm aan de slag kan. Op gratisdieten.nl is ook deel 2 van het boek ‘De ene calorie is de andere niet’ te vinden. ‘Alles wordt op gratisdieten.nl simpel en begrijpelijk uitgelegd. Het gaat over hoe gezond of ongezond voeding is voor ons welzijn’, vertellen vader en dochter.

Wetenschappelijk onderbouwd

‘Het diëten kan zelfstandig onder begeleiding van ons, met behulp van een speciaal ontwikkelde app of met hulp van iemand uit de orthomoleculaire geneeskunde worden opgepakt. En altijd wetenschappelijk onderbouwd.’ Jan en Patricia gaan het groots aanpakken. Jan: ‘We gaan onder meer vanaf vandaag landelijk op de radio adverteren met gratisdieten.nl en ook het tv-programma De Beste van Nederland besteedt aandacht aan de lancering. We gaan lezingen en workshops geven op scholen, bij sportvereniging et cetera, net zoals in het verleden met mijn boek en de placemats is gebeurd.’

Veel meer dan alleen diëten

Beiden benadrukken: ‘Gratisdieten.nl is veel meer dan alleen diëten. Wat is de beste voeding en hoe kun je een gezondere lifestyle qua voeding en beweging nastreven? Daarbij gaat het om de laatste onderbouwde normen van de wetenschap. En iedereen kan het aanleren. Het wordt op de site allemaal duidelijk.’ Als belangrijke toevoeging is er een unieke sport en lifestyle app. Jan en Patricia leggen uit: ‘Iedereen kan in deze app zelfstandig of eventueel met behulp van onze coach zijn eigen trainings- of voedingsplan maken. Deze app kan voor iedereen, jong en oud, een toevoeging zijn qua beweging en voeding.’ Het platform van de app wordt maandelijks uitgebreid met nieuwe tips over voeding, trainingen en veel meer. ‘Gratisdieten.nl is vernieuwend en uniek in Nederland.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.