abonneer nu
dossiers
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Hoogeveen en het Comité Actie voor Bethesda maakt zich grote zorgen ove...
De Cascaderun is de jaarlijkse hardloopwedstrijd in Hoogeveen.
Actueel

‘Mister Unigarant’ Gert Jan Westerman neemt afscheid

Geplaatst op zondag 10 februari 2019 16:44
  • Het pand van Unigarant (nog voor de grootscheepse verbouwing). © Unigarant

pinterestmail

Hoogeveen - Gert Jan Westerman, directeur Verzekeringstechniek, heeft na 38 jaar afscheid genomen van Unigarant. Hij is per 1 februari met pensioen gegaan.

Westerman maakte in verschillende management- en directierollen de ontwikkeling en groei van Unigarant tot één van de belangrijkste werkgevers in Hoogeveen mee. Hij was geliefd bij collega’s en personeel vanwege zijn menselijke kant en rol als bruggenbouwer. Zijn staat van dienst en betrokkenheid leverden hem de bijnaam ‘Mister Unigarant’ op. De oud-directeur blijft de komende tijd op de achtergrond actief als speciaal adviseur voor de directie en het herverzekeringsprogramma van Unigarant. Unigarant wil zich de komende jaren richten op het verder optimaliseren van de klantenservice en –bediening. Westerman wordt daarom opgevolgd door een te werven directeur Operations, die verantwoordelijk wordt voor de aansturing van het Klantcontactcenter en de Schadeafdeling.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.