abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Actueel

Nieuwe openingstijden De Jonge Tweewielers

Geplaatst op maandag 25 februari 2019 08:45
  • © De Jonge Tweewielers

pinterestmail

Noordscheschut - De openingstijden van De Jonge Tweewielers in Noordscheschut wijzigen per 1 maart. De winkel is voortaan van dinsdag tot en met zaterdag geopend. Op maandag is de winkel straks gesloten.

Momenteel is de winkel op dinsdagmiddag nog gesloten, maar wegens efficiënter werken is de zaak straks dan wel geopend. In de nieuwe situatie komen onderdelen en bestellingen een dag eerder binnen. Dit verkort de gemiddelde doorlooptijd van reparaties.

‘We verwachten dat het wel even wennen zal zijn zowel voor u als voor ons dat we op maandag gesloten zijn, en dinsdag geopend. We zijn er van overtuigd dat we hiermee een goede stap zetten om onze dienstverlening aan te verbeteren’, verklaart eigenaar Bernhard de Jonge.

De Jonge Tweewielers is een tweewielercentrum in Noordscheschut. Het bedrijf werd in 1967 opgericht door Aaldert de Jonge en wordt nu geleid door zijn zoon Bernhard. Hij groeide op tussen de fietsen en werkt al zijn hele leven bij De Jonge Tweewielers.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.