abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Actueel

Yarden genomineerd voor Star Award

Geplaatst op vrijdag 1 maart 2019 10:52
  • © Yarden

pinterestmail

Fluitenberg - Yardenhuis Zevenberg uit Fluitenberg maakt, net als het yardenhuis in Rijswijk kans om het best gewaardeerde crematorium van Yarden in Nederland van 2018 te worden.

Yarden reikt jaarlijks de Star Award uit aan het best presterende Yarden-crematorium van Nederland.

Alle 24 Yarden-crematoria zijn beoordeeld op thema’s als gastvrijheid, professionaliteit en samenwerking. Op 19 maart wordt de winnaar bekend gemaakt.

Sabrina Franken, directeur Uitvaartverzorging bij Yarden, bezocht deze maand de genomineerde locaties om te bepalen welke vestiging de beste van 2018 wordt. De twee locaties hebben een topprestatie geleverd in de kwaliteit van de dienstverlening. ‘Het zit in ons DNA dat we de verwachtingen van klanten altijd willen overtreffen’, aldus Franken.

‘Ons doel is om op dienstverlening dan ook minimaal een 9+ te scoren. Wij dragen zorg voor het best mogelijke afscheid voor iedereen, overal in het land. Deze locaties excelleren daarin, daar ben ik ontzettend trots op.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.