abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Actueel

Tamboer gastheer voor eerste zorgbeurs

Geplaatst op maandag 11 maart 2019 10:59
  • © NDC mediagroep

pinterestmail

Hoogeveen - In De Tamboer in Hoogeveen vindt op donderdag 14 maart de allereerste Zorg en Welzijn Beurs: Hoogeveen Zorgt! plaats. Tijdens deze beurs worden bezoekers op een aantrekkelijke en interactieve manier geïnformeerd over een breed aanbod van diensten en producten van meer dan veertig zorggerelateerde organisaties.

Het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport heeft de ambitie om iedereen zo lang mogelijk gezond te houden en zieken zo snel mogelijk beter te maken. Ook wil het ministerie mensen met een beperking ondersteunen en maatschappelijke participatie bevorderen.

Maar er is meer, veel meer. Ruim veertig zorgprofessionals, bedrijven en organisaties presenteren zich daarom op 14 maart aan het publiek met een breed aanbod aan diensten en producten op het gebied van gezondheid, zorg en welzijn in de breedste zin van het woord. Het is een beurs voor jong en oud. Er wordt aandacht besteed aan meerdere thema’s, waaronder zorg & welzijn, wellness & beauty, eten en drinken, wonen en leven en sport en vrije tijd.

Daarnaast komen onderwerpen als belangenbehartiging en leren en werken in de zorg terug.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.