abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Actueel

Ontmoetingsgroep voor rouwende mensen

Geplaatst op zondag 3 maart 2019 17:21
  • © Pixabay.com

pinterestmail

Hoogeveen - Greet in ’t Veld begeleidt een ontmoetingsgroep voor mensen in rouw. Zij organiseert 8 bijeenkomsten, waarin vier rouwtaken worden doorlopen. Dat gebeurt aan de hand van oefeningen, opdrachten en gesprekken.

Verlies heeft diverse kanten. Hierbij valt te denken aan verlies van een naaste, relatie, werk of gezondheid. Verlies is een ingrijpende gebeurtenis. Het kan je hele leven op z’n kop zetten. Je kunt het gevoel hebben dat niets in het leven meer hetzelfde is. Het kan dan fijn zijn om een plek te hebben waar je lotgenoten ontmoet en er naar je geluisterd wordt. Iedereen is welkom, of het verlies nu onlangs heeft plaatsgevonden of dat het al jaren geleden is.

De startbijeenkomst vindt plaats op donderdag 21 maart, om 19.30 uur. De ontmoetingen duren ongeveer anderhalf uur en vinden plaats in de praktijkruimte in Hoogeveen. De vervolgbijeenkomsten worden in overleg met de groep gepland. Van ‘t Veld geeft aan dat het is prettig om, voordat de ontmoetingsgroep start, met iedere deelnemer afzonderlijk kennis te maken.

Vragen? Neem contact op met Greet in ‘t Veld. Bel 06-49636396, mail: grieveja.rouwbegeleiding@xs4all.nl

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.