abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Actueel

Aanbod verrassend en groot op Zorg en Welzijn beurs

Geplaatst op dinsdag 12 maart 2019 17:38
  • De organisatoren kijken uit naar de eerste Zorg en Welzijn beurs. © Platform voor Zorg & Welzijn

pinterestmail

Hoogeveen - In de landelijke Week van Zorg en Welzijn presenteren zich donderdag 14 maart diverse organisaties in De Tamboer voor de eerste Zorg en Welzijn beurs in Hoogeveen en omstreken.

Tijdens deze beurs 'Hoogeveen Zorgt', georganiseerd door het Platform voor Zorg & Welzijn, komen ruim vijftig zorgprofessionals samen om met elkaar en met hulpvragers in contact te komen.

Hoogeveen Zorgt! is de titel van deze allereerste Zorg en Welzijn beurs, die morgen tussen 10.00 en 17.00 uur wordt gehouden. Op deze unieke beurs zijn naast de meer dan vijftig zorgprofessionals uit de reguliere en complementaire zorg ook diverse (zorg)instellingen en organisaties aanwezig. De beurs richt zich voornamelijk op zoveel mogelijk direct contact met de hulpvragers. ‘Bent u benieuwd wat Hoogeveen u op het gebied van zorg te bieden heeft, kom dan donderdag 14 maart naar De Tamboer. De entree is gratis’, aldus een woordvoerder.

Thema’s

De volgende thema’s zijn ruim vertegenwoordigd: - Zorg en Welzijn: van kraamzorg tot het verzorgingshuis, - Beauty en Wellness: van kapper tot masseur, - Sport en vrije tijd: van sportschool tot reizen, Leren en werken: van opleidingsinstituten tot scholen en Wonen en leven: van slapen tot mobiliteit.

De organisatie ligt in handen van het Platform Zorg & Welzijn, een netwerk voor zorgprofessionals, therapeuten en ondernemers, allen werkzaam in de reguliere en/of complementaire zorg. Mede door het organiseren van diverse activiteiten wil het platform de verbinding tussen beide zorgaanbieders tot stand brengen. Daarnaast wil het platform eenieder informeren over het brede aanbod van zorgmogelijkheden, zodat iedere hulpvrager uit de gemeente Hoogeveen en omgeving de weg weet te vinden naar de diverse (maatschappelijke) zorg, professionals, hulp- en dienstverleners.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.