abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Actueel

Hentenaar Makelaardij beoordeeld als ‘excellent’

Geplaatst op woensdag 13 maart 2019 08:27
  • Bloemen voor Hentenaar Makelaardij, die worden aangenomen door Lisette Hentenaar (links). © Hentenaar Makelaardij

pinterestmail

Hoogeveen - Het bestuur van de vakgroep Wonen van NVM deelt bloemen uit aan kantoren die de NVM-audit met goed gevolg hebben afgelegd en op onderdelen het oordeel ‘excellent’ hebben gekregen.

Afgelopen vrijdagmiddag ontving Lisette Hentenaar namens Hentenaar Makelaardij, met kantoren in Hoogeveen en Zuidwolde, een bos bloemen van Zwany van Brussel, namens het bestuur van de vakgroep.

Spiegel voorgehouden

Bij een audit wordt het NVM-kantoor een spiegel voorgehouden door een ervaren en speciaal opgeleide NVM-makelaar/taxateur uit een andere regio. Zo helpen NVM-leden elkaar op een constructieve manier bij kwaliteitsverhoging. De audit kan gezien worden als een kans voor nieuwe inzichten over hoe een kantoor de al bestaande kwaliteit van dienstverlening verder kan vergroten.

Tijdens de audit gaat de auditor het gesprek aan met de ondernemer en de medewerkers, waarbij wordt gekeken naar het totale klantproces. Dat betekent dus dat er van alles aan bod kan komen: van het werven van opdrachtgevers, het matchen van vraag en aanbod, het tot stand brengen van een oordeel inzake een taxatierapport, tot het sluiten van overeenkomsten.

Kernwaarden

Daarnaast wordt bekeken en onderzocht hoe het NVM-lid invulling geeft aan de NVM-kernwaarden integriteit, onafhankelijkheid, transparantie en deskundigheid en hoe de communicatie tussen de medewerkers en de opdrachtgevers en betrokken derden verloopt.

‘Dat onze kantoren zijn aangemerkt met een ‘excellent’ is natuurlijk een mooie prestatie voor het hele team’, aldus Lisette Hentenaar. ‘Wij zijn gepast trots op dit resultaat.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.