abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Actueel

Nieuwe gezichten bij Fysiotherapie de Leeuwerik

Geplaatst op donderdag 14 maart 2019 10:08
  • Roeland Sloots en Jasmijn Tolsma. © Fysiotherapie de Leeuwerik

pinterestmail

Hoogeveen - Het team van Fysiotherapie de Leeuwerik heeft zich versterkt met twee fysiotherapeuten: Roeland Sloots en Jasmijn Tolsma.

Roeland heeft sport als specialisatie. Naast de reguliere fysiotherapie richt hij zich als physical rehabilitation trainer dan ook vooral op de sporter. De physical rehabilitation trainer speelt een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft. Altijd advies en behandeling op maat, gericht op het weer gaan sporten of toe laten nemen van de sportprestatie. ‘Omdat we deze dienstverlening voor iedere sporter laagdrempelig willen houden starten we binnenkort met een inloopspreekuur voor de sporter’, vertelt Roeland.

Geen wachtlijsten

Jasmijn is kinderfysiotherapeut (MSc) en een aanwinst binnen het team kinderfysiotherapeuten. Het team is hiermee weer terug op het oude niveau van drie kinderfysiotherapeuten. Dat betekent geen wachtlijst meer. Kinderen kunnen direct geholpen worden.

Jasmijn is niet alleen een versterking voor het team kinderfysiotherapie, maar ook voor Kinderpraktijk de Leeuwerik . Zij gaat deel uitmaken van het kinderteam. Deze wordt gevormd samen met logopedie, ergotherapie en een kindertherapeut.

Veel expertise

Fysiotherapie de Leeuwerik heeft veel expertise in de revalidatie, vooral bij klanten met ernstige longproblemen (COPD), etalagebenen, oncologie, chronische pijnklachten en in rugrevalidatie.

Met de komst van Roeland en Jasmijn is ook de zorg voor de sporter en het kind nog beter gewaarborgd.

Door de aanwezigheid van een extra verwarmd zwembad, een fitness- en oefenruimte en een beweegtuin zijn de fysiotherapeuten van Fysiotherapie de Leeuwerik in staat de revalidatie van hun cliënten zo optimaal mogelijk uit te voeren. Fysiotherapie op maat.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.