abonneer nu
dossiers
De Provinciale Statenverkiezingen van Flevoland vinden plaats op 20 maar...
Willeke Dost verdween in 1992. In al die jaren is er door politie en Ope...
Iedereen heeft wel een verhaal. Dat blijkt wel uit de rubriek De buren v...
In Luchtpost vertelt Gerrit Boxem elke week een bijzonder luchtvaartverh...
Actueel

Vue zoekt nieuwe popcornsmaak

Geplaatst op dinsdag 12 maart 2019 16:23
  • In de bibliotheek zijn regelmatig films te zien. © Pixabay

pinterestmail

Hoogeveen - De bioscoopbezoeker krijgt bij het bestellen van een bakje popcorn al jaren dezelfde vraag: ‘Wilt u zoete of zoute popcorn?’

Maar waarom bestaat er eigenlijk nog geen bamischijf-, knakworst- of sushi-popcorn? Vue lanceert in samenwerking met Jimmy's Popcorn de actie 'Pop de Smaak', waarbij de bioscoopketen heel Nederland oproept zijn eigen unieke smaak voor popcorn in te zenden. Naast een geldprijs voor de winnaar, wordt de winnende smaak uiteindelijk in productie gebracht en in alle Vue-vestigingen verkocht. De actie is afgelopen maandag gestart en smaken kunnen worden ingezonden tot vrijdag 22 maart. Het inzenden van smaken kan via de website van Vue.

Jury

Na het inzenden van de smaken, wordt er een top 10 gekozen door een vakkundige jury, met onder andere Ron Sterk, CEO Vue Nederland, waar vervolgens door de Vue-bezoekers op gestemd kan worden. Uit deze top 10 blijven er drie finalisten over. Zij komen met hun smaak tijdelijk in de bioscoopketens te liggen. De Vue-bezoekers kunnen deze drie smaken in de bioscopen komen proeven en hun stem uitbrengen. Van deze drie finalisten blijft de winnende smaak over. Deze zal in productie gaan en verkocht worden in alle Vue-bioscopen. Daarnaast wint de winnaar een geldprijs van 1000 euro. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.