abonneer nu
Actueel

Padding en Van Veen versterken Hodo

Geplaatst op dinsdag 13 februari 2018 15:28
  • Hodo. © Kees de Jong

pinterestmail

Hollandscheveld - Dave Padding en Jeffrey van Veen stappen over van vv Hoogeveen naar Hodo. Voor Hodo zijn de twee spelers een welkome versterking voor het komende seizoen. De 21-jarige Dave Padding is een multifunctionele speler die op alle plekken in de voorhoede inzetbaar is.

De 19-jarige linksbenige verdediger Jeffrey van Veen speelt bij voorkeur links in het centrum of linksback en komt uit een echte Hodo-familie.
 
‘Vader Roelof en broer Dennis zijn regelmatig op ons sportpark te vinden’, aldus het bestuur van Hodo. ‘We zijn dan ook zeer content met het feit dat Jeffrey samen met Dave ons eerste elftal komt versterken. Wij hopen dat beide spelers samen met de huidige jonge, maar talentvolle spelersgroep de weg naar boven weet te vinden. We zijn blij dat Dave en Jeffrey enthousiast zijn over de plannen die wij als Hodo hebben voor de komende jaren en het feit dat Dave en Jeffrey daarin hun steentje bij willen dragen.’

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.