abonneer nu
Actueel

Prent tekent bij voor drie jaar Dorpentoernooi

Geplaatst op dinsdag 10 juli 2018 08:08
  • Commissielid Nico Uiterwijk Winkel (r) ziet Bert van Achteren (m) en Martin Prent (l) het document ondertekenen voor nogmaals drie jaar Prent Dorpentoernooi. Marcel Uiterwijk © Marcel Uiterwijk

pinterestmail

Noordscheschut -De commissie van het Prent Dorpentoernooi is zeer verheugd dat hoofdsponsor Schoonmaakbedrijf Prent uit Hoogeveen, de samenwerking blijft voortzetten.

Het is het derde seizoen dat het bedrijf het toernooi een warm hart toedraagt.

‘Het toernooi had met het opstarten geen enkele basis, maar door goed overleg en de inzet van de commissieleden is het nu een sterk en bekend regio toernooi geworden’, aldus organisator Bert van Achteren. ‘Het klikt van beide kanten. Reden genoeg voor ons als hoofdsponsor om ook voor de komende drie jaren dit bloeiende evenement te ondersteunen.’

Het Prent Dorpentoernooi start dit jaar met de derde editie. Op vrijdag 10 augustus trappen de eerste teams af op sportpark De Meulewieke in Noordscheschut.

Via de sportparken van achtereenvolgens Hollandscheveld, Elim en SCN, zal de finale gespeeld worden op ‘t Hoge Bos van sv Hodo.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.