abonneer nu
Actueel

Rastholt 2 wint volleybaltoernooi Bijeen

Geplaatst op Wednesday 11 July 2018 14:27
  • © Bijeen

pinterestmail

Hoogeveen - Het eerste Bijeen-beachvolleybaltoernooi vond maandagavond plaats op het terrein van zwembad De Dolfijn. Leerkrachten en ouders vormden zestien teams, die de strijd met elkaar aangingen.

 Zij zetten hun beste beentje voor tijdens een sportieve strijd om de eer en de beker. Bovendien was er voor elke poulewinnaar een taart.

Leerkracht speelden zonder scheidsrechters

Er werd gespeeld zonder scheidsrechters en dat ging uitstekend. Ook in het heetst van de strijd was er geen enkele discussie over het al dan niet meetellen van de punten. Hoewel het weer deze avond zich net wat van een koele kant liet zien, was er sprake van een zomers en ontspannen sfeertje.

Uiteindelijk was de avondwinst voor het team Rastholt 2, maar alle teams hebben uitstekende prestatie geleverd. Uit een peiling onder de deelnemers kwam naar voren dat dit sportevenement zeker voor herhaling vatbaar is. ‘Dat past bij een organisatie als Bijeen waarvan alles scholen het certificaat Gezonde School hebben’, aldus een woordvoerder van stichting Bijeen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.