abonneer nu
Actueel

Spreen ICT nieuwe sponsor Caps Hoogeveen

Geplaatst op Thursday 12 July 2018 22:04
  • Spreen ICT is de nieuwe sponsor van honkbalvereniging Caps. Woensdag 11 juli kregen de honkballers van de Caps een trainingsshirt uitgereikt. © Marin de Jonge / Caps Hoogeveen

pinterestmail

Hoogeveen - Honkbalvereniging Caps Hoogeveen heeft een nieuwe sponsor: Spreen ICT.

Woensdag kregen de honkballers een bijzonder welkomstcadeau uitgereikt door Martijn Spreen, eigenaar van het Hoogeveense IT-bedrijf. Een trainingsshirt met voorop het logo van de Caps en achterop het logo van de nieuwe sponsor.

Klein begonnen

Martin de Jonge, voorzitter van de Caps, is blij met de steun van de nieuwe sponsor. 'We zijn een jonge vereniging, zonder eigen accommodatie en met beperkte middelen. We zijn dan ook bijzonder blij met de steun van Spreen ICT. We zullen het shirt met trots dragen tijdens onze trainingen en voorafgaand aan de wedstrijden'.  

Bewonderenswaardig

Martijn Spreen: 'Ik ben zelf ook ooit klein begonnen met mijn bedrijf en weet hoe het is om met weinig middelen iets op te bouwen. Ik vind het bewonderenswaardig om te zien hoe de Caps zich al zes jaar zelfstandig staande houden. Het is een groep enthousiaste mensen met een grote passie voor honkbal. Ik ben ervan overtuigd dat de vereniging alleen maar verder zal groeien. Ik ben blij dat ik in deze fase mijn steentje kan bijdragen'.

Zondag 15 juli sluiten de honkballers van de Caps de eerste seizoenshelft af met een uitwedstrijd tegen Cubs Hardenberg. De Caps bezetten momenteel de derde plaats in de 4eklasse M.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.