abonneer nu
Actueel

HZVV viert samenwerking met FC Emmen in Drents Verbond voor Jeugdzaken

Geplaatst op vrijdag 15 maart 2019 07:21
  • © RVA

pinterestmail

Hoogeveen - Ben Haverkort (algemeen directeur FC Emmen), Jos Schaart (Drents Verbond) en Henk de Jong (voorzitter HZVV) tekenen zaterdagmiddag 16 maart een overeenkomst om de samenwerking in het Drents Verbond te bevestigen.

Hoogeveen Ben Haverkort (algemeen directeur FC Emmen), Jos Schaart (Drents Verbond) en Henk de Jong (voorzitter HZVV) tekenen zaterdagmiddag 16 maart  een overeenkomst om de samenwerking in het Drents Verbond te bevestigen. De Jong: ‘Met deze samenwerking verwachten wij de Jeugdopleiding van HZVV naar een hoger niveau te kunnen tillen.’

 

De samenwerking wordt gevierd met een aantal activiteiten voor de jeugd tussen 10.00-12.30 uur. Zo zal Sibi, de mascotte van FC Emmen, rondlopen op het park. Zijn er fan-artikelen van FC Emmen te koop en kan iedereen proberen een treffer te scoren in het gatendoel van FC Emmen. De opkomst van HZVV 1 wordt begeleid door mascottes van HZVV en FC Emmen.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.