abonneer nu
Evenementen

Famke Louise op Teenage Party

Geplaatst op donderdag 17 mei 2018 18:01
  • © Persfoto Famke Louise

pinterestmail

Hoogeveen - Het Podium en De Tamboer presenteren een vernieuwde Teenage Party Hoogeveen, met niemand minder dan Famke Louise! Samen met DJ Joep komt ze zaterdag 18 mei naar de eerste editie in Het Podium.

Jongeren van 12 tot en met 15 jaar zijn welkom van 19.30 tot 23.30 uur. Bekend als vlogger, model en zangeres scoorde Famke Louise eind 2017 samen met Boef en Frenna een hit met Op Me Monnie. Sindsdien lijkt alles wat ze aanraakt in goud te veranderen.

Famke Louise

De 19-jarige Famke Meijer startte in februari 2016 een Youtube-kanaal onder haar bijnaam Famke Louise. Ze plaatst video’s over mode, schoonheid en deelt vlogs over haar eigen leven. Famke was in 2017 in het tv-programma Models in Paris: het echte leven te zien, waarin een groep Nederlandse modellen werd gevolgd. Eind november volgde haar eerste single Op Me Monnie, waarvoor ze ondanks negatieve reacties toch een gouden plaat ontving. De single Fan, die ze in maart jl. samen met Ronnie Flex uitbracht, bereikte binnen één dag 1 miljoen streams. Ook werkte ze mee aan de Tweede Paasdag single van Arjen Lubach.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.