abonneer nu
Exposities

Anne Kuipers exposeert in Green Planet

Geplaatst op zaterdag 7 juli 2018 09:26
  • Mantingerzand. © Anne Kuipers

  • De schermen bj Green Planet waarop de foto’s te zien zijn. © Anne Kuipers

pinterestmail

Pesse - Natuurfotograaf Anne C.R. Kuipers woont in Hoogeveen en heeft fotograferen als grote passie. Van jongs af aan is hij erg geboeid door de natuur.

Door veel in de natuur te zijn en te fotograferen probeert hij zijn foto’s steeds te verbeteren. Landschappen en natuurgebieden fotograferen is zijn grote uitdaging. ‘Er is in onze provincie Drenthe zoveel moois te zien dat dit niet even makkelijk is.’

Digitale expositie

In het duurzame tankstation van Green Planet aan de Bultinge 2 in Pesse is een digitale expositie te zien via de grote schermen in en buiten het tankstation met foto’s uit de omgeving zoals het Dwingelderveld, Mantingerveld, Boerveense Plassen en meer natuurgebieden. In verschillende zalen staan ook foto’s opgesteld.

De openingstijden van Green Planet zijn maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag van 6.00 tot 23.00 uur, donderdag van 9.00 tot 23.00 uur, zaterdag van7.00 tot 23.00 uur en zondag van 8.00 tot 23.00 uur.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.