abonneer nu
Muziek

ACinDC treedt op tijdens Legends of Rock

Geplaatst op Friday 6 July 2018 19:32
  • ACinDC bouwt steevast een feestje. © ACinDC

pinterestmail

Hoogeveen - Het Podium staat zaterdag in het teken van AC/DC. Dit dankzij de Legends of Rock Tribute Tour, die in het leven is geroepen om de beste tribute- en coverbands in Nederland, België, Engeland en Duitsland een podium te bieden waarop hun dynamische shows optimaal tot hun recht komen.

Onlangs stond Metallica by Present Danger in Het Podium. Morgen is het de beurt aan AC/DC by ACinDC. AC/DC staat ruim 40 jaar bekend als één van de beste livebands ooit. Jong en oud koesteren deze band, die met een groot feestgehalte in een mum van tijd elk festival op zijn kop zet. Zo ook ACinDC de nieuwe AC/DC tributeband uit Nederland/België.

Cave Canem

De avond wordt geopend door de Hoogeveensche band Cave Canem, bestaande uit Frank Bremer, Jarnick Hulzebos, Joran van Ommen en Sander van Ommen. De mannen spelen akoestische rock, een snufje blues en af en toe wat hardrock met nummers van Pearl Jam tot the Beatles, van Guns N’ Roses tot Normaal en van Creedence Clearwater Revival tot Metallica. Er staan zelfs nummers van AC/DC op hun repertoire. De deuren gaan open om 20.00 uur

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.