abonneer nu
Muziek

Irish Festival zet dit jaar in op sfeer

Geplaatst op Thursday 12 July 2018 13:59
  • Het Irish Folk Festival in De Tamboer trekt altijd veel bezoekers. © Andre Weima

pinterestmail

Hoogeveen – Het Irish Festival in De Tamboer krijgt een nieuwe opzet. Na het tienjarig bestaan in 2017, is het tijd voor vernieuwing. De Tamboer wil veel meer inzetten op de sfeer, inrichting en verrassing tijdens het festival.

Directeur Pieter-Bas Rebers licht toe: 'Natuurlijk blijft de Ierse folkmuziek de basis van het festival. Het publiek komt voor een gezellige avond met kwalitatief goede Ierse muziek. Dat blijven we zeker bieden! Maar we kiezen er dit jaar heel bewust voor om te focussen op de sfeer. We gaan meer aandacht schenken aan de aankleding, zorgen voor pop-up optredens en andere verrassingen. We hebben allemaal leuke ideeën, dus ik kan niet wachten tot het zover is!'

De elfde editie van het Irish Festival is zaterdag 29 september in De Tamboer. De Ierse bands Drops of Green, High Time en publieksfavorieten Dubh Linn hebben hun komst al bevestigd. Vanuit Denemarken komt het broederschap Almost Irish. De Early Bird tickets voor het festival zijn uitverkocht.

Reguliere kaarten zijn met voorverkoopvoordeel te reserveren via deze link, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.