abonneer nu
Muziek

The Kilkennys vs. Scrum battlen in Het Podium

Geplaatst op Thursday 12 July 2018 15:16
  • The Kilkennys vs. Scrum battlen in Het Podium. © De Tamboer

pinterestmail

Hoogeveen – The Kilkennys en Scrum komen in het najaar met een clubtour naar Nederland. Ze doen op donderdag 29 november Het Podium in Hoogeveen aan. In de voetsporen van The Dubliners, The Clancy Brothers en The Chieftains staan ze tegen over elkaar op het strijdtoneel voor een echte muziekbattle. Nou ja, met een knipoog natuurlijk.

Eén ding staat vast: deze gezellige folkbands maken er een knallend Iers feest van in Hoogeveen! Kaarten zijn vanaf vandaag verkrijgbaar via hetpodium.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

The Kilkennys

Als één van de vaandeldragers van de moderne Ierse folk geven de mannen klassieke folksongs en ballades een nieuwe twist. Met hun vlotte, instrumentale ritmes en onvervalste Ierse humor krijgen de mannen iedere zaal zonder moeite mee. Niet voor niets worden The Kilkennys al jarenlang met open armen ontvangen in Hoogeveen, ze speelden al regelmatig op het Irish Festival in De Tamboer.

Scrum

Ook Scrum speelde al eens in Hoogeveen op het Irish Festival. De zes gedreven muzikanten hebben een voorliefde voor energieke, eerlijke en spontane folk. De singles van hun laatste album Single Malt Folk waren al te horen op nationale radio in Nederland, België en Duitsland. Ieder optreden gaan ze weer tot het uiterste, zodat het publiek met een voldaan gevoel huiswaarts keert.

Deze Irish Battle is een fantastische kans voor de fans om beide bands in de gezellige zaal van Het Podium te zien. 

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.