abonneer nu
Theater

Vertelt Huub Stapel de waarheid in De Tamboer?

Geplaatst op donderdag 21 maart 2019 10:24
  • Toneelvoorstelling De Waarheid. © Annemieke van der Togt

pinterestmail

Hoogeveen - Huub Stapel, Johanna ter Steege, Nanette Edens en Ruurt de Maesschalck spelen zaterdag 23 maart De Waarheid in Theater De Tamboer.

Een nieuwe, originele komedie van de jonge Franse toneelschrijver Florian Zeller. In deze voorstelling is te zien hoe Michel een affaire heeft met Alice, de vrouw van zijn beste vriend. Alice wordt verteerd door twijfel en schuldgevoel en wil alles opbiechten, maar Michel kan goed leven met grote leugens.

Tijdens hun stiekeme weekend in Bordeaux komt de grote, hilarische maar pijnlijke confrontatie. Moeten ze de rest van hun leven liegen tegen hun partners? Kiezen ze voor elkaar of krabbelen ze terug? De acteurs laten u nadenken over de waarheid: brengt het verlichting? Of toch niet? Natuurlijk vindt iedereen eerlijk en oprecht zijn tegen onze partner het belangrijkste wat er is. Maar wat doen we als de lust en de passie nog net iets sterker zijn?

Kaarten voor deze voorstelling zijn te verkrijgen op www.detamboer.nl, telefonisch op 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

whatsappTip de redactie via WhatsApp! Voeg 'Hoogeveensche Courant' toe als contact in uw telefoon, 06-5751 5176, en stuur ons uw tips, foto’s en video’s.